Exposeren in een museale omgevingVan Randwijckweg 2 te Beek Ubbergen


Mogelijkheid tot het houden van exposities

Supplement biedt de mogelijkheid tot het houden van exposities in een museale ambitie in het prachtige rijksmonumentale pand in Beek Ubbergen. Voor € 70,- per dag kunt u uw eigen expositie samenstellen met eigen werken of als u uw eigen verzameling een keer wilt tonen.


Ambiance

Het pand is oorspronkelijk gebouwd door de Gemeentelijke Electriciteitswerken Nijmegen als zogenaamd onderstation ten behoeve van de stroomvoorziening voor het Bergspoor, Lijn 2, van Nijmegen naar Berg en Dal. Het pand heeft een Rijksmonumentale status als exponent van vroeg-twintigste eeuwse utiliteitsbouw met Jugendstil elementen.
In het pand is het kwaliteitsantiquariaat Supplement, beeld- & boekwerken gevestigd dat ook regelmatig exposities organiseert.
Tevens bevindt zich op 2 kilometer afstand het Kerkje van Persingen waar ook wekelijks exposities zijn die veel kijkers uit de hele regio trekken, zie Kerkje van Persingen.


Voor informatie:

Supplement, beeld- & boekwerken
antiquariaat / boekhandel

Van Randwijckweg 2
6573 EJ Beek-Ubbergen

024 - 7950477
024 - 3240054 (privé)
bank: 8163337
email: supplementhome


De CS-AGENDA, het overzicht voor culturele en aanverwante activiteiten in het Rijk van Nijmegen en omgeving.

Informatie over Supplement, Beek Ubbergen en zijn muzen.


De aanwinsten van deze en voorafgaande weken.

Het totale boekenbestand literatuur

Het totale boekenbestand niet-literatuur


Catalogi


En overige specifieke aanbiedingen:

categorie boeken:
categorie Kunst: Buiten de boekenorde: En om een indruk te krijgen waar al die boeken 'rusten' moet u zeker een kijkje nemen in de voorraadkamer van Supplement. Met uw muis kunt u 'navigeren' door de bibliotheek.

home


© 2001 supplement. design: rob melssen